• Сайт компании:  https://ify.ua
  • Адрес: Київ, вул.Машинобудівна 14
  • Часы работы: 24/7
  • Телефон:  +38 097 773 62 63
  • Электронная почта:  info@ify.ua

"ify.ua" — Ваш найкращий помічник в отриманні кредитів. Ми об'єднали понад 100 банків і мікрофінансових організацій з найвигіднішими кредитними пропозиціями. Вам більше не потрібно шукати де взяти кредит або мікропозик на вигідних умовах. Ми зробимо все за вас!

Кожен день ми допомагаємо людям вирішити фінансові проблеми без стояння в чергах в банках та іншої нервування, пов'язаної з пошуком кредиту і отриманням рішення про його отримання.

Іра

Я дуже задоволена послугами ify.ua! Коли мені терміново знадобилися гроші, я не знала, до кого звернутися. Але завдяки пораді колеги я звернулася до ify.ua, і це виявилося відмінним рішенням. Кредит оформити було дуже просто, а відповідь прийшла швидко. Я вже погасила його і рекомендую всім!

Алек

ify.ua лучший онлайн брокер в Украине. Обращался к ним раза 3 за последних пару раз и всегда находят мне кредит. Один раз брал на 70 000 грн и выплатил его за пол года. Второй раз брал 10 000 грн и закрыл его за 3 месяца, а вчера взял кредит на 50 000 грн и без проблем получил деньги. Мне нравятся такие сервисы, так как они делают мою жизнь проще. Сделали бы ребята еще что то подобное по аренде жилья и я бы был их вечным поклонником.

Миша Бойко

Сервіс ify.ua став для мене відмінним рішенням для отримання термінової позики. Я скористався ним і був вражений швидкістю обробки заявки. Гроші надійшли на карту майже відразу після схвалення. Хоча відсоткова ставка була вищою, ніж у банків, я вважаю, що це допустимо в термінових ситуаціях. Рекомендую ify.ua всім, кому потрібні швидкі фінанси.
Категория: Финансы