• Сайт компании:  https://nbc.ua
  • Адрес: г. Киев, просп. Голосіївський, 70
  • Телефон:  +38 (044) 237-90-05
  • Электронная почта:  123@nbc.ua

Ключова спеціалізація компанії "Бізнес центр Національний", це короткострокова бізнес-освіта у форматі відкритих та корпоративних тренінгів, семінарів та курсів підвищення кваліфікації для всіх представників корпоративної ієрархії: від лідерів бізнесу, менеджерів та бухгалтерів до торговельного персоналу організацій.

Компанія "Бізнес-центр Національний", на ринку бізнес-освіти в Україні з 2001 року. За роки діяльності компанії, ми провели понад 8500 відкритих та корпоративних семінарів та тренінгів, кожен з яких, зробив свій внесок у розвиток національного та міжнародного бізнесу наших клієнтів Якість наших послуг перевірено часом і тисячами наших клієнтів Нам довіряють навчання персоналу найбільші національні та закордонні компанії Наші тренінги семінари – це завжди нова, актуальна інформація, практичність застосування та найкращі бізнес-тренери та консультанти.

Юрій Строгон

Відвідав онлайн-бізнес-тренінг "управління відділом продажів онлайн»" що організовувала тренінгова компанія "Бізнес центр Національний" вийшов насичений тренінг із практичними завданнями. Правильно обрана та реалізована тема. Високий ступінь віддачі спікера Наталії, видно, що людина практик. Дуже дякую за цей курс навчання.